Leszögezem

Mielőtt még valaki nagyon belemélyedne, hogy ilyen vagyok. Ez a legváltozóbb korszakom, a gondolataim közel percenként változnak. Nem mindent gondolok már úgy, ahogy mondjuk az elmúlt két évben leírtam. De nem szedem le azokat az írásokat, mert ettől függetlenül szeretem őket. Jó látni, hogy mikor hol tartottam.

2011. január 23., vasárnap

Új év

Az Új évet úgy kezdtem, ahogy soha nem gondoltam volna. Még nem tudom mit tartogat nekem, izgalmas lesz, azt előre látom. Fel akarok fedezni mindent. Hinni, bízni magamban, nagy út lesz, de sikerülni fog.
Szeretem az életet, a világot, szeretném megölelni, mindent szeretnék megölelni és mindenkit. Az ölelés a legőszintébb érzelemkimutatás, szerintem. Ölelni jó, ezt mindenki tudja, megnyugtat, elvarázsol, boldoggá tesz.
Gazdagabb lettem, egy egész társasággal, megtaláltam két lelkitársam, közülük az egyiket el is vesztettem, ami miatt nagyon szomorú lettem. Kipróbáltam egyet, s mást. Közelebb kerültem ahhoz, amit várok, hogy a kétségeim között mégjobban örlődjek, de mostmár tudom, hogy meglesz a helyem, még nem tudom, hol, de érzem.
Amiről azt hittem nincs értelme, az hiányzott a legjobban, és az adott újra értelmet, teljesen más formában.

Vágjunk bele az Új évbe, még több szeretet, mégtöbb ölelés :))

Most ezek foglalkoztatnak

http://www.felseges.hu/oriasok/

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9158817

http://www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20050331szelid.html

http://www.xmagazin.hu/pShowCikk.tvn?cid=11965

http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=157220

http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo/98/11077-oriasok-maradvanyaira-bukkantak-csalas-vagy-igazsag-videoval

http://iqdepo.hu/dimenzio/22/22-16-03.html

http://www777.blogter.hu/422664/nimrod_a_nephilim